HEYLEN WAREHOUSES GAAT EEN SAMENWERKING AAN MET LENFLEX DOCK BUMPERS

HEYLEN WAREHOUSES GAAT EEN SAMENWERKING AAN MET LENFLEX DOCK BUMPERS

 

Heylen Warehouses, onderdeel van de Heylen Group, is een investeerder en ontwikkelaar van logistiek vastgoed waarbij duurzaamheid centraal staat bij haar vastgoedontwikkelingen en – investeringen. Lenflex is een leverancier van duurzame en innovatieve dock bumpers voor logistiek en industrieel vastgoed.

Heylen Warehouses gaat bij hun vastgoedprojecten steeds uit van het ‘second life’ principe. Gebouwen moeten zo functioneel en aantrekkelijk zijn dat ze niet alleen aan de behoeften van vandaag voldoen maar ook aan die van de toekomst. De visie is gebaseerd op het creëren en behouden van waarde op lange termijn voor klanten als gebruiker maar ook voor Heylen zelf als investeerder.

Dat is ook de reden waarom Heylen Warehouses heeft gekozen voor de Lenflex dock bumper voor alle nieuwbouw projecten alsook voor de vervanging van bestaand logistiek vastgoed.

‘De Lenflex dock bumper heeft een substantieel langere levensduur dan een standaard dock bumper waardoor de investering zich op relatief korte termijn terugverdient. Daarnaast biedt de Lenflex dock bumper extra bescherming aan ons logistiek vastgoed waardoor er uiteindelijk lagere onderhouds – en beheerskosten zijn. Hiermee kunnen wij zowel onze klanten alsook ons eigen Facility Management ontzorgen omdat de problematieken van de dock bumpers een geregeld terugkerend probleem was. Dit betekent dat uiteindelijk alle partijen, investeerders, eigenaren en eindgebruikers, voordeel hebben bij deze duurzame investering’.

Bjorn de Boer – Asset & Property Manager Heylen Warehouses

 

‘Nu ook Heylen Warehouses heeft gekozen de Lenflex dock bumper in haar standaard configuratie op te nemen, is dit wederom een bevestiging van onze strategie, namelijk het aanbieden van duurzame en innovatieve dock bumpers met een lange levensduur met als uiteindelijk doel lagere exploïtatie kosten en het ontzorgen van eigenaren, investeerders en eindgebruikers van logistiek en industrieel vastgoed’.

Marc Wijnen – Lenflex BV

Nederlands